Navodila za uporabo

Slider

prvi korak

Prazno kapsulo napolnite s kavo po vaši želji. Kava ne sme biti preveč drobno mleta. Prav tako ne preveč grobo. Kapsulo nikoli ne napolnite do konca ampak do 3/4 njene prostornine. Kapsulo trdno zaprite.

drugi korak

Vstavite kapsulo v držalo za kapsule, tako, da bo luknja pravokotno glede na držalo. Vstavite kapsulo v aparat in zaprite. Ročica se mora gladko zapreti. V primeru upora ne zapirajte na silo ampak popravite položaj kapsule.

tretji korak

Kapsulo po uporabiti vzemite in splahnite pod mrzlo vodo, da se ohladi. Vsebino kapsule nato stresite v primeren koš za odpadke. Notranjost kapsule sperite pod tekočo vodo in kapsula je pripravljena za ponovno uporabo.
DODATNA NAVODILA IN UGOTOVITVE
Pri testiranju različnih kav smo ugotovili, da najbolj priljubljena Slovenska kava Barcaffe ni primerna za uporabo v kapsuli InfinitiCUP, ker je predrobno mleta. V primeru, da bi radi uporabljali Barcaffe, kupite kavo v zrnju in jo sami zmeljite. Če nimate doma mlinčka za kavo lahko uporabite brezplačen kavni mlin, ki je v vseh Sparovih trgovskih centrih. Za velikost mletja uporabite nastavite med 4 in 8. Isto velja za vse ostale kave, ki so zelo drobno mlete.

Za poškodbe, ki so nastale na kavnem aparatu zaradi neupoštevanja navodil, ne odgovarjamo!

Na testu se je najbolje odrezala najbolj prodajna kava v Evropi, instant kava Nescaffe. Z uporabo Nescaffe ali katere druge kvalitetne instant kave, lahko podaljšate življenjsko dobo kavne kapsule InfinitiCUP tudi do 5x.